18 Eylül 2009 Cuma

İttifak Kurmak

Öncelikle ikariam'da bir ittifak kurmak için bir büyükelçilik binasına ihtiyacınız vardır.Bu binayı inşa edebilmek içinse gereken araştırma:

Yabancı Kültürler

Peki bu araştırmayı tamamladım,Büyükelçilik binasını inşa edebilmem için başka ne gerekiyor?

237 adet , 151 adet gerekir.

Büyükelçiliğin görünümü:



Büyükelçilik binamızı kurmak fazla zaman alabilir,kurduktan sonra büyükelçilik binamıza çift tıklayarak giriyoruz,İttifak Kurma ile ilgili bir yer var,Tag yazan yere en fazla 5 harfli bir etiket yazacağız...
O tag ada hatiasından şehre tıklandığında sol tarafta Müttefik: Yazdığınız Tag şeklinde bir yazı çıkar.Tag budur.Tagı yazdıktan sonra ittifak ismini yazalım ve kuralım.

Siz lider olursunuz,üyeniz olmadığı için tüm yetkilr sizde olur, sol taraftan makam dağıtmak'a tıklayarak yetkileri ayarlayabilirsiniz.

İttifak sayfasınıda sol taraftan Harici İttifak Sayfasını Değiştir diyerek yapabilirsiniz resim ekleyebilmek için html bilmeniz gerek. Resim eklemek şu şekildedir.



şekilde yapabiliriz
Not:im*g kısmındaki * silmemiz gerek.

resim linki'de resmimizi imageshack.us gibi sitelere gönderince verdiği linktir.
imageshack.us'a nasıl resim upload edilir?

Çok basit http://imageshack.us/ adresine giriyoruz Browse butonuna tıklayarak göndereceğimiz resme çift tıklıyoruz ve start butonuna tıklıyoruz.Bir süre sonra en yukarda direct linkini yazıyoruz...

Artık ittifağı yönetmek size kalmış...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder